FLOGUS
rendement management

BookDinners

In samenwerking met KHN (Koninklijke Horeca Nederland), CPI (Centrum voor Publieke innovatie), SHK (Samenwerkende Horeca Ketens) en BookDinners is een platform van en voor de Horeca gelanceerd waar de consument restaurants kan zoeken en bekijken, een tafel reserveren en reviews achter kan laten na een bezoek. Dit initiatief moet voorkomen dat er een machtige partij ontstaat in de restaurant sector welke dusdanig dominant wordt als bv in de hotellerie en maaltijdbezorging is gebeurt. 

Relevantie staat op één!

Iedereen loopt er wel eens tegenaan: je wilt een lekker avondje uit eten, maar waar moet je ook alweer heen? De voorkeur voor een restaurant varieert nou eenmaal vaak per gelegenheid of gezelschap. Daar heeft BookDinners iets voor bedacht! BookDinners adviseert jou de beste en leukste restaurants die je daarna makkelijk op je lijstjes zet en deelt. Denk bijvoorbeeld aan een lijstje met de lekkerste Italiaanse restaurants in Haarlem of een lijst met de leukste plekken voor borrels & bites. Op BookDinners kan je eindeloos lijstjes aanmaken, delen én volgen zodat je altijd een geschikt restaurant vindt voor ieder moment!

  • Lijstjes maken met je favorieten restaurants voor ieder moment
  • Je vrienden volgen (of interessante bloggers of chefs) en zien wat zij leuk vinden
  • Reviews plaatsen en lezen 
  • Direct een tafel reserveren bij veel zaken op beschikbaarheid (zie waar er plaats is) via de reservering Widget, via Google reserveren of eigen reserveringssoftware. 

RESTAURANT? Kijk dan naar alle mogelijkheden die BookDinners te bieden heeft voor restaurants op het speciale gedeelte van de website en meldt je aan! 


Voor meer info over BookDinners kijk op www.bookdinners.nl of op www.khn.nl